Annons

Villa-Lidköping räddade poäng i 95:e minuten

Mängder av mål, matchstraff och en skadad stjärna. Toppmatchen mellan Sandviken och Villa-Lidköping hade allt – utom en vinnare.
Villa kvitterade till 7–7 i 95:e minuten.
Bandy • Publicerad 9 november 2021
Tim Persson räddade poäng åt Villa. Arkivbild.
Tim Persson räddade poäng åt Villa. Arkivbild.Foto: Mikael Fritzon/TT

De regerande svenska bandymästarna i Villa såg flera gånger ut att vara på väg mot lagets första förlust i elitserien i bandy. Men man hämtade upp fyra underlägen och lyckades till slut rädda en poäng.

När Sandvikens Oscar Stadin petade in 7–6 i 90:e minuten pekade annars det mesta på en hemmaseger, men Tim Persson kunde utjämna i den femte tilläggsminuten av sex.

Annons

– Just nu känns det för jävligt. Vi krigar på bra och jag tycker att vi förtjänar en vinst, men vi gör lite för billiga misstag som blir avgörande, säger Saiks Linus Forslund till Sportbladet Play.

Sandviken fick lagkaptenen och stjärnan Daniel Berlin skadad i början av andra halvlek. Berlin bentacklades av Joel Broberg och sedan hade båda spelat klart – Broberg tilldömdes nämligen ett grovt matchstraff.

Både Saik och Villa är obesegrade, men det är bara ett lag som har full pott. Överraskningen Motala fortsätter att vinna, nu med 7–2 borta mot Tellus, och har maximala åtta poäng efter fyra matcher.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons