Växjö-BHC 7-4

Växjö Lakers HC vann i hockeyallsvenskan mot Borås HC på hemmaplan.
Sport • Publicerad 22 september 2010

David Laudius gav Växjö ledningen med 1-0 i sjätte minuten, men BHC:s Alexander Bergström kvitterade till 1-1 i den tolvte minuten.

Efter två snabba Växjömål i numerärt överläge reducerade BHC:s Jens Karlsson till 3-2 efter 6.57 i början av andra perioden.

Växjö gick sedan upp till 5-2 innan Mattias Renstam gjorde 5-3 i slutet av andra perioden.

I tredje perioden ökade Växjö på till 6-3, men BHC svarade igen och Rasmus Ericsson reducerade till 6-4.

Med sju sekunder kvar satte Växjös Joakim Hillding 7-4 målet i tom kasse.