Annons

Uppgifter: Kiese Thelin tillbaka i Malmö FF

Den svenske landslagsanfallaren Isaac Kiese Thelin uppges nu vända tillbaka till allsvenskan och Malmö FF.
Fotboll • Publicerad 14 mars 2022
Isaac Kiese Thelin jublar över Malmö FF:s SM-guld 2020. Nu väntas han återvända till den allsvenska klubben.
Isaac Kiese Thelin jublar över Malmö FF:s SM-guld 2020. Nu väntas han återvända till den allsvenska klubben.Foto: Andreas Hillergren/TT

Enligt Aftonbladet köper svenska mästaren Malmö FF loss 29-åringen från Baniyas i Abu Dhabi och ska offentliggöra det inom kort, om inget oförutsett inträffar.

Kiese Thelin spelade i Malmö FF 2014–2015 och var även utlånad till MFF 2020, då han var med och tog SM-guld. Sedan 2015 har anfallaren spelat i Bordeaux, Anderlecht, Waasland-Beveren, Bayer Leverkusen och Kasimpasa innan han värvades till Baniyas i Förenade arabemiraten i höstas och skrev på till sommaren 2024.

Annons

Under sina två tidigare perioder i Malmö FF gjorde Kiese Thelin 19 mål på 39 matcher.

Enligt Aftonbladet kom parterna överens när MFF:s sportchef Andreas Georgsson och tekniske direktören Daniel Andersson träffade Kiese Thelin i Abu Dhabi för en månad sedan.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons