Annons

UFC-chefen slog sin fru – fångad på film

MMA • Publicerad 4 januari 2023
Dana White, ordförande för organisationen UFC, har fångats på film när han slog sin fru på nyårsafton. Arkivbild.
Dana White, ordförande för organisationen UFC, har fångats på film när han slog sin fru på nyårsafton. Arkivbild.Foto: John Locher/AP/TT

En video som publicerats av den amerikanska sajten TMZ visar när UFC-ordföranden Dana White slår sin fru när de två firade nyårsafton i Mexiko.

I en intervju med TMZ på tisdagen sade Dana White att han skäms och att han är orolig för hur det kommer att påverka hans tre barn.

Annons

– Ni har hört mig säga i flera år att det aldrig finns en ursäkt för en man att bära hand på sin kvinna. Och här är jag nu med i TMZ och pratar om det, säger White till sajten.

Videon som publicerats visar när Dana White och hans hustru Anne White grälar och hur hon ger honom en örfil och hur han örfilar tillbaka innan han stoppas av personer runt omkring.

Anna White säger i ett uttalade till TMZ att de båda druckit för mycket och att situationen spårade ur – från bådas håll.

"Vi har talat igenom det här nu som en familj och bett om ursäkt till varandra. Jag hoppas nu att alla respekterar vårt privatliv för våra barns skull", säger hon i uttalandet.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons