Annons

TV 4 vill sända enkronasmatch

Borås HC mot Nyköping i nästa vecka ändrar matchdag på grund av TV-sändning.
Sport • Publicerad 31 januari 2008
Borås HC:s klubbchef Ulf Johansson blickar ut över en tom ishall. Nästa onsdag hoppas han på över 3000 i publik, då alla går in gratis, på TV-matchen mot Nyköping.
Borås HC:s klubbchef Ulf Johansson blickar ut över en tom ishall. Nästa onsdag hoppas han på över 3000 i publik, då alla går in gratis, på TV-matchen mot Nyköping.Foto: PeGe Johansson

Ishockey Borås.

Matchen ändras från måndag till onsdag 6 februari.

Annons

Det är TV 4 sport som önskar sända årets enkronasmatch. All publik går in gratis och sponsorföretag betalar en krona per åskådare.

Ulf Johansson är klubbchef i Borås HC och han tror på mycket folk.

– Vi satsar hårt på matchen, det bli mängder av kul aktiviteter förutom ishockey.

Populäre liveartisten Björn Rosenström uppträder på en stor scen i ishallen, det blir trialuppvisning och Elfsborgs spelare visar upp sig för att nämna några programpunkter.

– Vårt koncept, med gratis entré och att sponsorer betalar en krona per åskådare har blivit mycket populärt, och vi hoppas på 3000 i ishallen, kanske fullsatt – 3459, säger BHC:s klubbchef.

– Efter tre raka segrar för BHC är det god stämning i klubben och många företag är beredda att sponsra oss i årets enkronasmatch, säger Ulf Johansson.

Victoria Ramalho
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons