Annons

Trean nära för Borås HK

Förlust i ödesmatchen. Och nu är Borås HK ruggigt nära division III.
Sport • Publicerad 28 februari 2008

HANDBOLL DIVISION II VÄSTRA

BANÉR–BORÅS HK 22–20

Annons

– Mentalt kaos. Det finns inte ord för hur dåligt vi spelade, säger den nedstämde tränaren, Torbjörn Larsson.

BHK måste plocka in två poäng och 28 mål på HP Skövde som ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket. Två matcher återstår – chansen är minst sagt stor att Borås inte har ett handbollslag i tvåan nästa säsong.

– Mycket talar väl för det. Jag är osäker på om vi orkar ladda om efter det här.

Mot jumbon Banér kom femte raka förlusten och tränare Larsson har svårt att hitta orden.

– Vad ska man säga. Vi kämpar och sliter men det är någonting som inte stämmer. Vi har åkt på många uddamålsförluster och det sätter sig mentalt, säger han och fortsätter.

– Vinner man inte en sådan här match så är det illa. Banér är inget svårt lag egentligen men som vi spelar nu så är vi inte bättre än något motstånd.

Spelet nådde således inga högre höjder. Hemmalaget drog ned på tempot och BHK gick i fällan. Gästerna lyckades heller inget nämnvärt i anfallsspelet vilket inte minst märktes i första halvlek då laget bara förmådde att få in sju bollar.

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons