En riktigt blek insats av Norrby fick tränaren Simon Eriksson att rasa.
– Pinsamt. Årets sämsta prestation.
Sport • Publicerad 28 september 2010

Det enda positiva var att det blev en poäng.

I slutet av juni vann jumbolaget Ytterby mot Norrby med 4–3. Bara resultatmässigt var det bättre den här gången.

Simon Eriksson hittar hur mycket fel som helst.

– Alldeles för mycket slarv och ingen rörelse. Vi måste vara på tårna vilka vi än möter. Det här var riktigt dåligt.

Ändå fick Norrby en bra start. Med mål av Mathias Lindgren i åttonde minuten. En dryg minut senare hade Johan Sjögerén en boll i ribban.

Men snart tappade Norrby spelet och när kvitteringen kom var det inte alls överraskande.

Två byten i paus skulle ruska om i laget. Till en början verkade det ha gett effekt. Rares Bota rullade kyligt in 2–1 i inledningen av andra halvlek.

Ett tag såg det skapligt ut för Norrby. Men snart föll laget in i sitt slarv igen. Ändå fanns det ett par möjligheter att också göra 3–1. Ytterby hade två ramträffar. Och så en ny kvittering, efter en händelserik minut med chanser åt båda håll.

Egentligen hände det alldeles för mycket. Ytterby fick ett antal av sina chanser till skänks.

– Vi måste rannsaka oss själva. Man får inte vara nöjd med att ha tagit 30 poäng utan måste ha viljan att vinna varje match.

Det hoppas Simon Eriksson att Norrby tar med sig till matchen mot Torslanda på lördag.