Annons

Tottenhamstjärnan sponsrar småklubb

Fotboll • Publicerad 14 maj 2020
Harry Kane, till vänster, går in som tröjsponsor till League 2-klubben Leyton Orient. Arkivbild.
Harry Kane, till vänster, går in som tröjsponsor till League 2-klubben Leyton Orient. Arkivbild.Foto: Mark Kerton/AP/TT

Tottenhams stjärnanfallare Harry Kane kommer att sponsra fotbollsklubben Leyton Orient nästa säsong. Den engelske landslagsmannen betalar för reklamplatsen på framsidan av League 2-lagets tröjor för välgörenhetsändamål.

På hemmatröjorna ska den brittiska sjukvården hyllas för sin insats i kampen mot covid-19 och på bortatröjorna och tredjeställen ett barnsjukhus och en välgörenhetsorganisation för mental hälsa.

Annons

"Det är med stor glädje vi kan meddelade att Harry Kane har bokat vår sponsorplats på framsidan av tröjorna", skriver Londonklubben i ett uttalande.

Kane gjorde sina första ligamatcher som senior 2011 för Leyton Orient på lån från Tottenham.

"Jag är född bara några kilometer från arenan och jag är väldigt glad över möjligheten att kunna ge tillbaka till den klubb som gav mig min start på proffskarriären", säger Kane i ett uttalande.

Harry Kane opererades för en lårskada tidigare i år, men säger i en intervju med Sky Sports att han nu har börjat träna lätt igen och räknar med att göra comeback när och om Premier League startar igen.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons