Annons

Tottenham sparkar tränaren – Conte kan ta över

0–3-förlusten mot Manchester United blev för mycket. Nu meddelar Tottenham att tränaren Nuno Espírito Santo får sparken.
Fotboll • Publicerad 1 november 2021
Nuno Espírito Santo får sparken från Tottenham.
Nuno Espírito Santo får sparken från Tottenham.Foto: Ian Walton AP/TT

47-åringen, som hade en lyckad sejour Wolverhampton, lämnade klubben inför säsongen för att ta över tränarrodret i Londonlaget Tottenham.

Det gick sådär. Tottenham parkerar på åttonde plats i Premier League och under måndagen kom beskedet att portugisen får gå efter bara fyra månader.

Annons

"Jag vet hur mycket Nuno och hans tränarstab ville lyckas och det är synd att vi behövde ta det här beslutet", säger Tottenham-direktören Fabio Paratici till klubbens hemsida.

Tottenham skriver att uppdateringar kring tränarposten kommer inom sinom tid. Enligt italienska Tuttomercatoweb är tidigare Chelsea-tränaren Antonio Conte en het kandidat till att ta över.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons