Annons

Tobias Forsberg ny expert i C More

Ishockey • Publicerad 10 september 2020
Tobias Forsberg och Filippa Norr Richloow presenterar pristagaren för årets prestation under Idrottsgalan 2020 i Globen. Arkivbild.
Tobias Forsberg och Filippa Norr Richloow presenterar pristagaren för årets prestation under Idrottsgalan 2020 i Globen. Arkivbild.Foto: Janerik Henriksson/TT

Den före detta Leksandsspelaren Tobias Forsberg blir ny expert i C More. Han kommer främst att agera som gästexpert i de hockeyallsvenska sändningarna.

"Det ska bli roligt att komma tillbaka till hockeyn som alltid varit en stor del av mitt liv", säger Forsberg i ett pressmeddelande.

Annons

32-åringen är förlamad från brösten och nedåt efter en olycka annandag jul 2018 i samband med en match mot Almtuna. Han har fått ett enormt stöd från människor runt om i landet, och blev hyllad på Idrottsgalan tidigare i år.

"Vi är väldigt glada över att Tobias vill vara med i vår satsning på hockeyallsvenskan. Han har gedigen erfarenhet från ligan, en stark personlighet och kommer bidra med mycket kunskap", säger Erik Westberg, sportchef på TV4 och C More.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons