Annons

Tjuvkika på våra nya sporttabeller – hjälp oss bli bättre

Vi har många projekt på gång på Borås Tidning, BT Fotboll och de andra tidningarna inom koncernen Gota Media. Näst på tur är våra sporttabeller. Nu har du chansen att testa och tycka till!
Sport • Publicerad 9 mars 2022 • Uppdaterad 14 mars 2022

Sportresultat är en funktion där du ser både resultat och kommande matcher i flera olika idrotter. Med så mycket information behövs en tydligare översikt. Därför har vi tagit fram en helt ny design.

Nu vill vi veta - är vi på rätt väg? Din åsikt som läsare är viktig för att vi ska kunna skapa en bra funktion som är lätt att använda. Oavsett om du använder vår funktion eller en annan tjänst så har du säkert idéer om vad du velat se i den nya versionen. Kanske är du bara nyfiken - då är du också välkommen.

Vi har tagit fram en helt ny design som vi vill testa med våra läsare.
Vi har tagit fram en helt ny design som vi vill testa med våra läsare.

Så går testet till

Annons

Längre ner i artikeln finns en länk som leder dig till vårt testverktyg. Där får du först svara på några frågor innan du får genomföra ett antal uppgifter i en klickbar prototyp. Mer information om hur du gör detta finns i testverktyget. Till sist kommer några avslutande frågor där du får berätta vad du tycker.

Kom ihåg att vi testar designen, inte din förmåga! Här finns inga rätt eller fel, och du tar precis så lång tid på dig som du behöver.

Vem kan testa?

Testet fungerar endast för dig som surfar på dator eller laptop. Om du använder mobil eller surfplatta, eller har åsikter om nuvarande sporttabeller men inte vill göra testet, får du gärna dela med dig av dina åsikter i vår enkät istället!

Testet och enkäten är öppna tills vi fått in tillräckligt många svarande.

Länkar

Här hittar du testet - OBS! Fungerar endast på dator/laptop

Här hittar du enkäten - du som redan gjort testet behöver inte fylla i denna.

Stort tack för din hjälp!

Isabell KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons