Annons

Thed Björk kör WTCR även 2022

Den svenska racingföraren Thed Björk kör för Cyan Racing även 2022. Han blir en av teamets förare i WTCR.
Bilsport • Publicerad 3 mars 2022
Den svenska racingföraren Thed Björk kör för Cyan Racing även 2022. Han blir en av teamets förare i WTCR.
Den svenska racingföraren Thed Björk kör för Cyan Racing även 2022. Han blir en av teamets förare i WTCR.Foto: Cyan Racing Lynk & Co

Det står klart sedan Cyan Racing Lynk & Co i dag tillkännagett nya förare inför det kommande året. Det blir Thed Björks femte säsong i serien.

"Vi har alla de förutsättningar vi behöver för att fortsätta att vara med i den högsta toppen”, säger Björk i ett pressmeddelande.

Annons

Senaste säsongen hamnade Björk på nionde plats. Cyan Racing vann teammästerskapet och tog också hem totalsegern genom fransmannen Yann Ehrlacher.

Thed Björk har varit knuten till Cyan Racing sedan 2012. Och blev världsmästare i WTCC 2017.

Samtidigt tillkännagav Cyan Racing att de förlängt avtalet med uruguayanen Santiago Urrutia som nu gör sin tredje säsong för teamet. Tidigare har de meddelat att det knutit kinesen Ma Qing Hua till teamet. Han har tidigare kört Formel E.

Cyan Racing har vunnit teammästerskapet de tre senaste åren.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons