Sundgren utbytt: "Jag kände ingen puls"

Fotboll • Publicerad 14 september 2022
Daniel Sundgren, höger, i duell med Paris Saint-Germains brasilianske anfallsstjärna Neymar, mitten, innan svensken behövde byta.Foto: Ariel Schalit/AP/TT

Daniel Sundgren byttes ut i början av andra halvlek i Maccabi Haifas hemmamatch mot Paris Saint-Germain i Champions League-fotbollen.

Den 31-årige svenske landslagsförsvararen blev sittandes i mittcirkeln efter drygt 50 minuters spel och fick behandling av det israeliska lagets medicinska team. Några minuter senare gick Sundgren av planen och tog sig mot vänster sida av bröstet.

"Jag kände ingen puls och sen fick jag snabba ryck i hjärtat. Jag valde att att ej riskera något. Allt är ok efter tester", skriver Daniel Sundgren i ett meddelande till TV4:s Fotbollskanalen.

Tidigare på onsdagen togs ytterbacken ut i Sveriges trupp till Nations League-matcherna mot Serbien och Slovenien senare i september.

Franska storlaget PSG, vars mål gjordes av anfallsstjärnorna Lionel Messi, Neymar och Kylian Mbappé, vann matchen med 3–1.