Annons

Stuhr Ellegaard: ”Det var jävligt dumt”

I ett pressat läge – då tar Kevin Stuhr Ellegaard situtionen med ro.
Och uppmanar sina lagkamrater att göra detsamma.
– Det går inte att älta, säger lagkaptenen.
fotboll • Publicerad 26 oktober 2018

Målvakten har inte hunnit smälta matchen ännu. Men har en snabbanalys klar för sig.

– Vi började slarva... och så fick de ett mål. Efter det så blev det för mycket passivt spel från vår sida även om vi fick vissa chanser att göra ett till mål. Men vi fick en poäng idag, vi ramlade inte ihop fullständigt. Det var ändå gott att få en poäng.

Annons

Han är väldigt nöjd med första halvleken.

– Den spelade vi riktigt bra. Sen hände det som inte får hända.... så de fick komma tillbaks in i matchen och vi kom inte upp i press. Det är något vi måste jobba med, men som sagt så tar vi det inför tisdagens match.

Han vill inte lägga mer energi på de tappade poängen – eller det mindre lyckade försvarsingripandet vid första insläppta målet.

Är du besviken?

– Njae... det är min erfarenhet som spelar in just nu. Det är svårt när man inte vinner när man spelar så bra som vi gör. Och att vi bjuder in dem i matchen, det var jävligt dumt. Men med min erfarenhet så ska jag ladda och komma med full energi på tisdag. Det är kort mellan matcherna och det går inte att älta.

Hur förmedlar du det vidare som lagkapten?

– Å ena sidan är jag förbannad på grabbarna och på mig själv. Även om de gör ett mål så måste vi kunna göra ett bättre avtryck och börja inte kliva framåt för att ta tillbaka matchen. Det gjorde vi inte. Å andra sidan måste vi vända på det, vi fick en poäng. Vi förlorade inte matchen. På tisdag kommer vi med energi på vår hemmaplan, det är så vi måste tänka.

Li EdqvistSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons