Annons

Söndagens sport: Jernberg fyra och Norrby förlorade

Förlust för Norrby, fjärdeplats för Jernberg men seger för Borås och Marks basketligalag. BT sammanfattar sportsöndagen.
Sport • Publicerad 12 september 2010

RALLYCROSS: Michael Jernberg kom fyra i EM-deltävlingen i Polen. Det innebär att han halkade ner till en fjärdeplats också totalt inför den sista tävlingen i Tjeckien kommande helg. Liam Doram, Storbritannien, och landsmannen Kenneth Hansen ligger för – men med minsta möjliga marginal. Först över mållinjen i Tjeckien vinner EM-silver.

FOTBOLL: Norrby släppte in fyra mål för andra matchen i rad. Den här gången på hemmaplan mot mittenkonkurrenten i division I södra, Limhamn/Bunkeflo. Matchen slutade 1-4. Norrbys tröstmål gjordes av Johan Sjögerén.

Annons

BASKET: Marks damer gick segrande ur den nordiska träningsturneringen i danska Gentofte efter tre raka segrar. Under söndagen besegrades Sisu med 75-65. Bästa poängplockare var Ashley Key med 18 poäng.

BASKET: Borås Baskets herrar vann två av tre matcher i samma turnering i Gentofte. Även för BB var det slutmatch mot Sisu. Resultat: 67-58 i Borås favör. Bästa poängplockare: Mike Palm med 20 poäng.

FOTBOLL: Bergdalens herrar är tillbaka i BT-fyran efter ett år i division fem. 4-0 mot Timmele säkrade avancemanget hemma på Björkängsvallen.

ISHOCKEY: Division II-lagen Ulricehamn och Nittorp gick segrande ur sina respektive träningsmatcher på bortaplan. Ulricehamn log Skara med 6-1, medan Nittorp vann i Nässjö med 7-4.

Läs mer i måndagens Borås Tidning

Erik Jullander
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons