1–0 (0.55) Mikael Hultqvist (Mattias Remstam, Tim Bränholm)

1–1 (10.50) Jesper Ollas (Thomas Rhodin) spel fem mot fyra.

2–1 (30.55) Tim Bränholm (Anders Eriksson) spel fem mot tre.

2–2 (35.23) Daniel Hermansson (Eric Johansson).

Nu har pucken släppts i den tredje perioden – dags för matchen att avgöras.

2–3 (41.22) Marcus Weinstok (Tomas Kollar, Pelle Prestberg)

3–3 (56.43) Robin Karlsson (Mats Hansson)

Tredje perioden är slut – nu väntar förlängning i fem minuter.

Nu är förlängningen igång, BHC spelar tre mot fyra i en minut och fem sekunder eftersom Joakim Persson sitter i utvisningsbåset.

62.07: Nu får BHC chansen! Kimmo Lotvonen drar på sig en utvisning för interference och Borås får spela fyra mot tre i två minuter.

Straffar:Per Fernhall, BHC, missar. Daniel Hermansson, Leksand, missar. Henrik Björklund, BHC, gör mål! 1–0. Jesper Ollas, Leksand, missar .Anders Eriksson, BHC, missar .Pelle Prestberg, Leksand, missar.

BHC vinner mot Leksand efter straffar.

Två välspelade perioder med bra organisation från båda lagen. I den tredje svängde det mer men det var två stabila målvakter på isen, säger Emil Björklund, BT:s utsände reporter.