Annons

SHL-lagets sportchef lämnar

Ishockey • Publicerad 10 januari 2023
Örebros huvudtränare Niklas Eriksson tillsammans med sportchefen Niklas Johansson, till höger. Arkivbild.
Örebros huvudtränare Niklas Eriksson tillsammans med sportchefen Niklas Johansson, till höger. Arkivbild.Foto: Mikael Fritzon/TT

Huvudtränaren Niklas Eriksson meddelade före jul att han lämnar Örebro efter den nuvarande ishockeysäsongen.

Men det blir fler förändringar i SHL-klubben. På tisdagen stod det klart att sportchefen Niklas Johansson, som har suttit på posten sedan säsongen 2016–2017, har gjort sitt i Örebro.

Annons

"Niklas har under sina tid som sportchef varit med och etablerat Örebro Hockey som ett stabilt SHL-lag. Nu har vi tillsammans med Niklas kommit överens om att gå skilda vägar. Niklas gör idag sin sista arbetsdag och vi vill passa på att tacka Niklas för hans tid i Örebro Hockey och önskar honom stort lycka till i framtiden", säger Örebro hockeys vd Mikael Johansson i ett uttalande på klubbens webbplats.

Han säger att arbetet med att hitta en ny sportchef pågår för fullt och att man hoppas ha klart med en ersättare så snart som möjligt.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons