Annons

Salétros återvänder till AIK: "Otroligt glad"

Anton Salétros, 27, återvänder till AIK.
Kontraktet sträcker sig till och med den 31 december 2026.
"Jag är otroligt glad över att vara hemma", säger mittfältaren.
Fotboll • Publicerad 8 juli 2023
Anton Salétros vänder hem till AIK. Arkivbild.
Anton Salétros vänder hem till AIK. Arkivbild.Foto: Naina Helén Jåma/TT

Salétros ansluter omgående till AIK och klubben hoppas på att få honom spelklar så snart som möjligt.

"Jag är otroligt glad över att vara hemma. Att dra på sig AIK-tröjan kommer alltid vara lika speciellt. Men nu finns det inte tid till att prata, utan det är hårt jobb och fokus på uppgiften", säger 27-åringen i en kommentar på klubbens hemsida.

Annons

Mittfältaren kommer senast från franska SM Caen.

"Att Anton väljer att komma hem till sitt älskade AIK mitt i sin höjd som spelare är helt fantastiskt. Med möjlighet till ytterligare ett år i Frankrike valde han ändå att återvända till oss. Anton kommer berika vår träningsmiljö med fin attityd samtidigt som han säkert kommer att bidra starkt i de matcher som kommer att få AIK att klättra i tabellen under hela sommaren och hösten", säger sportchef Thomas Berntsen.

Salétros, som hittills spelat 143 tävlingsmatcher för AIK, har de senaste säsongerna även tillhört ryska Rostov och norska Sarpsborg 08.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons