Annons

Saint Patrick’s hämtade in på en halvlek: "Briljant"

Elfsborg hade inte tappat ledningen en enda gång på Borås Arena i år.
Sport • Publicerad 15 augusti 2008

Saint Patrick’s hämtade in 0–2 på en halvlek.

– Vi visade karaktär, säger tränaren John McDonnell.

Annons

Efter 45 minuter var gästerna uträknade av nästintill alla.

Dock inte av sin egen tränare.

För trots att de hårdföra irländarna låg under med 0–2 och knappt hade haft ett skott på mål trodde John McDonnell fortfarande på seger. Någon vinst blev det emellertid inte men däremot oavgjort.

Det var McDonnell väl så nöjd med.

Mer fokuserade

– Vår andra halvlek är briljant. Det är inte lätt att hamna i underläge mot ett så bra lag som Elfsborg, men vi viker inte ned oss och kämpar hårt.? Det här är en stor framgång för klubben.

Nyckeln till att ni spelade upp er?

– Vi höll bollen mer efter marken och spelade fysiskare, vann fler närkamper. Jag tycker också att vi var mer fokuserade efter halvtid.

Det hårda spelet resulterade i hela sex gula kort, men inga spelare är avstängda till returen.

Hemma på Richmond Park lär Saint Patrick ha ett stort stöd. McDonnell är emellertid försiktig om segerchanserna men säger ändå:

– Vi är rätt starka hemma och vi ska försöka spela som vi gjorde de sista 45 minuterna. Men Elfsborg är ett duktigt lag. De är tuffa att möta, helt klart.

Jonas Ekelund
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons