Annons

Rydboholms rivstart räckte till en ny seger

Rydboholm rivstartade och lade in en högre växel i tredje perioden mot Linköping. Då vann laget som strålade av självförtroende.
Sport • Publicerad 28 januari 2008

– Idag lossnade det verkligen framåt, tredje raka segern och vi styrde matchen, konstaterade fyrmålsskytten Patric Kettil.

Det började illa. Linköping satte press och fick

Annons

1–0 efter tre minuter. Sen tog Rydboholm över. Den inledande perioden glänste förstakedjan Henrik Kuusela– Patric Kettil–Mikael Proohf. Tillsammans skapade dem intensivt tryck framåt.

– Det är så lätt med dessa killarna. Vi har spelat ihop i tre år nu och kan varandra. Det börjar ge frukt, vi hittar varandra bättre och bättre, berättar lagkapten Henrik Kuusela.

Linköping bjöds dock på ett par enkla mål och spelet stannade av något andra tjugo. Sedan exploderade man, sista perioden släppte alla spärrar. Flertalet spelare vågade sig på skott, både på distans och nära mål.

Resultatet blev en övertygande seger.

– Vi borde avgjort tidigare och vi skänkte bort några mål. Men överlag spelade vi mycket bra och jag är jättenöjd med grabbarna, avslutade tränare Joakim Appelkvist.

Eva Fihn

Innebandy div 2 Mellersta Svealand

Rydboholm–Linköping 11-6

Knalleligan:

Tre knallar: Patric Kettil

Två knallar: Henrik Kuusela

En knalle: Mikael Proohf

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons