Annons

Rydboholm–Falköping 7–4 (0–0, 4 - 2, 3 - 2)

Publicerad 2 oktober 2015

Målen: 1–0 Rikard Vestre Larsson (Jesper Larsson), 2–0 Patric Kettil (Henrik Kuusela), 3–0 Patrik Persson (Douglas Andersson), 4–0 Jesper Larsson (Rikard Larsson Vestre), 5–2 Patric Kettil (Jesper Larsson), 6–3 Patric Kettil (Larsson Rikard Vestre), 7–3 Patric Kettil (Axel Malmgren)

Bästa spelare: Jesper Larsson

Annons

Peter Mertala: – I första perioden är vi totalt överlägsna men gör ändå inte mål. De täckte skott och låg helt rätt. I andra blev det lite islossning. Det kändes tryggt och vi var ett strå vassare i hela matchen. Patric Kettil stack ut med sina fyra mål. Det är skönt att känna att vi spelade bra, trots att vi ändå inte har kommit upp i max. Det är gott att ha inför framtiden. Med tre raka vinster är det är lätt att glömma att vi är nykomlingar från trean. Det är bra jobbat.

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons