Annons

Ladda upp inför seriepremiären – se BT:s fotbollsmagasin

Under onsdagskvällen släpper BT ett nytt fotbollsmagasin. Efter programmet kan läsarna ställa frågor till Elfsborgs lagkapten Johan Larsson.
Fotboll • Publicerad 7 april 2021 • Uppdaterad 8 april 2021

Här saknas innehåll

Som uppladdning inför premiärerna av allsvenskan och superettan har Borås Tidning gjort ett fotbollsmagasin. Programmet med namnet BT Fotboll upptakt 2021 kommer att publiceras klockan 18.45 på onsdagskvällen.

– Det är ett fullmatat program med analyser av lagen och intervjuer med stora profiler från allsvenskan och superettan. Det känns väldigt roligt att erbjuda BT:s prenumeranter ett djupgående program dagarna före premiären, säger Joel Besseling, reporter på BT-sporten, som leder programmet tillsammans med BT:s fotbollskrönikör Oskar Pålsson.

Annons

Programmet innehåller intervjuer med bland andra AIK:s landslagsspelare Sebastian Larsson, Malmö FF:s anfallare Ola Toivonen, Elfsborgs lagläkare Matilda Lundblad och Norrbys sportchef Lasse Nilsson. Dessutom presenteras BT-sportens tips.

Efter programmet, klockan 19.30, kommer läsarna att kunna chatta med Elfsborgs lagkapten Johan Larsson. Både programmet och chatten kommer att finnas på bt.se och btfotboll.se.

19.30: Chatta med Johan Larsson – skicka in frågor redan nu!

Här saknas innehåll

Joel Besseling och Oskar Pålsson leder programmet BT Fotboll upptakt 2021.
Joel Besseling och Oskar Pålsson leder programmet BT Fotboll upptakt 2021.Foto: Anton Hedberg
Gabriel AlmlöfSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons