Annons

Ny tung förlust för Byttorp

Publicerad 21 juni 2018

Nossebro - Byttorp 5-4 (3-2)

Mål: 0-1 Andreas Reinholdsson 1-1, 2-1, 2-2 Andreas Reinholdsson, 3-2, 3-3 Philip Tegbring, 3-4 Philip Tegbring, 4-4, 5-4

Annons

Bästa spelare, Byttorp: Jonathan Gilkes och Tim Carling

Kommentar:

Viktiga poäng stod på spel för Byttorp när man på torsdagskvällen åkte upp till Nossebro. Byttorp har inte fått de poäng man förtjänat i många matcher trots att spelet sett bra ut och man åkte nu på ännu en tung förlust. Byttorp ledde med kvarten kvar men sedan rasade man ihop och släppte in två mål. Man är rejält inblandade i bottenstriden då man står på samma poäng som laget på negativ kvalplats.

- Vi har inga marginaler med oss, vi gör återigen en spelmässigt bra match men det vill sig inte. Det börjar bli jobbigt med dessa uddamålsförluster säger Alexander Jonsson Ekström, tränare i Byttorp. Härnäst väntar serieledande Sandared för Byttorp och det är inte med gott självförtroende man tar sig an den uppgiften.

Hoshiyar SolaimaniSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons