Annons

Norska stjärnan stoppas – misstänkta hjärtproblem

Barcelonas Caroline Graham Hansen byttes ut med bröstsmärtor i 8–1-segern mot Real Sociedad i spanska ligan. Efter hjärtundersökning stoppar nu Barcelona den norska stjärnan från spel på obestämd tid.
Fotboll • Publicerad 5 november 2021
Caroline Graham Hansen i norska landslaget. Arkivbild.
Caroline Graham Hansen i norska landslaget. Arkivbild.Foto: Terje Bendiksby

"Det görs för att vara på den säkra sidan. Vi hoppas att hon är tillbaka igenom någon vecka, skriver Barcelonas pressansvarige i ett SMS till norska TV 2.

Graham Hansen byttes ut i paus och klagade på hög puls och obehag i bröstet. 26-åringen tränade på fredagen, men enligt Barcelona kommer hon inte att spela förrän alla provsvar kommit.

Annons

Fotbollsvärlden har skakats av flera hjärtrelaterade problem den senaste tiden. Bland annat har Barcelonas herrlag åkt på ett avbräck sedan anfallsstjärnan Sergio Agüero drabbats av rubbningar i hjärtrytmen som håller honom borta i tre månader.

Under sommarens fotbolls-EM föll också danske mittfältaren Christian Eriksen ihop på planen efter ett hjärtstopp, men hans liv gick att rädda.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons