Annons

Nilsson: "Lätt att bli orolig"

Lasse Nilsson, 32, drabbades av hjärnskakning mot Åtvidaberg – och två veckor senare lider han fortfarande av huvudvärk.
Sport • Publicerad 17 augusti 2014
Foto: Helena Berg

– Det är lätt att bli orolig när det handlar om huvudet och det aldrig går över, säger han.

Det var i slutet av matchen Nilsson däckades av en arm i huvudet och tvingades lämna planen.

Annons

Det konstaterades hjärnskakning och beordrades vila.

– Jag tyckte det kändes lite bättre i slutet av förra veckan och försökte ut och promenera. Men det det var inte lyckat alls, och nu har jag bara tagit det lugnt i veckan.

Hur känns det nu?

– Det två senaste dagarna har varit lite bättre, inget illamående och ingen yrsel, men man väntar fortfarande på att huvudvärken ska släppa helt. Jag har inte varit så inaktiv sedan jag var gipsad en gång i livet och man klättrar på väggarna som det är nu. Men jag måste vara symtomfri i 24 timmar innan någon slags pulsträning får ske, så det är bara att avvakta.

I nuläget löper Elfsborgs forward stor risk att missa också dubbelmötet med Rio Ave i Europa League-play off (hemma på torsdag och borta nästa torsdag).

– Det är otäckt frustrerande, men jag har inte helt gett upp match två. Men vi får se, säger han.

David Axelsson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons