Annons

Nervös Frisk inledde med förlust

Debuten avklarad.
Men någon vinst blev det inte för storskytten Robin Frisks BHK.
– Vi orkade inte i slutet av matchen, säger nyförvärvet.
Sport • Publicerad 14 januari 2008

HANDBOLL DIV II västergötland .

BHK har sjunkit som en sten i tabellen efter den fina inledningen och ligger just nu på kvalplats. Klubben har agerat och i går gjorde Robin Frisk, som närmast kommer från Anderstorp, sin första match i den vita tröjan. Inledningen från löftet lämnade dock mycket i övrigt att önska. Två mål på åtta skott talar sitt tydliga språk.

Annons

– Jag var rätt nervös och hade svårt med tajmingen i början. Det har ju bara blivit två träningar hittills så det var lite svårt att hitta killarna också.

Om det gick mindre bra för Frisk i första gick det desto bättre för kollektivet BHK. Laget hängde med bra mot serietrean Nord och hade bara två bollar upp i paus.

– Med tanke på att sex av deras mål kom till på straffar medan vi inte hade en enda var det riktigt bra gjort.

Frisk visade klass efter halvtidsvilan och spelade upp sig rejält. Det gjorde även gästerna, till hemmapublikens förtret, som ryckte till 15–22 och matchen verkade avgjord. Med nämnde Frisk och 17-årige Didrik Göransson i spetsen reste sig dock BHK och med drygt två minuter kvar var avståndet enbart två mål. Närmare än så kom ändå boråsarna aldrig.

– Vi hade ju chansen men vi var rejält trötta och hade fått jobba hårt för att ta ikapp underläget. Klart godkänd instans ändå från vår sida, avslutar Robin Frisk.

BORÅS HK–NORD 29–32

*** Didrik Göransson

** Daniel Tyrén

* Robin Frisk

Victoria Ramalho
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons