Annons
Av NBA-spelaren Shannon Bobbitt kom inget svar – men väl från nygamla Leah Metcalf.
Sport • Publicerad 21 juli 2008
Leah Metcalf kan spela i Marbodressen igen.
Leah Metcalf kan spela i Marbodressen igen.Foto: Arkiv

– Så nu är hon (Metcalf) vårt förstaval, säger Marbos sportchef Frank Alm.

22-åriga Bobbitt skulle enligt Alm kunnat bli ligans bästa guard, men trots lämnade meddelanden har han inte fått några svar. Alm är inte överraskad.

Annons

– Nej, det är jag inte. Jag tror de väntar ut lagen och ligorna i södra Europa. Löneskillnaderna mellan södra och norra Europa är väldigt stora. Vad de tjänar här under en säsong är vad de får på en månad där.

Därför har Alm redan lagt namnet Bobbitt åt sidan.

Men Marbobekantingen från säsongen 06-07, Leah Metcalf är åter aktuell.

Alm förklarar:

– Jag fick svar från hennes agent förra veckan att hon inte var intresserad, men nu visar det sig att det var hon som inte var nöjd med agenten så nu har hon en ny. Han har sagt att hon vill hit, så jag ska prata med honom idag (läs i natt).

25-åriga Metcalf har den senaste säsongen spelat för Esch från Luxemburg. Under den säsong hon tillhörde Marbos var hon lagets bästa poänggörare.

Om Metcalf återbördas till Kinnaklubben så är inte heller den 20-åriga kroatiska juniorlandslagsspelaren Ana Bozic aktuell för Marbo.

Victor Fridén
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons