Annons

Medier: Här spelas NHL-slutspelet

Ishockey • Publicerad 1 juli 2020
New York Rangers Mika Zibanejad, till vänster, leder den svenska poängligan i årets NHL-säsong, som är pausad. Arkivbild.
New York Rangers Mika Zibanejad, till vänster, leder den svenska poängligan i årets NHL-säsong, som är pausad. Arkivbild.Foto: David Zalubowski/AP/TT

Det är fortfarande oklart var och när NHL-slutspelet ska avgöras. Men enligt flera nordamerikanska medier ligger kanadensiska Toronto och Edmonton bäst till att väljas ut som de två städer som ska fungera som nav för fortsättningen av den avbrutna säsongen.

Klubbarnas träningsläger ska starta den 10 juli, men enligt ESPN kan det dröja till den 13 juli.

Annons

Planen är att återuppta den nordamerikanska ishockeyligan med ett utökat slutspel, 24 lag i stället för 16, med förhoppningen att kunna utse en Stanley Cup-vinnare i höst.

Ett slutgiltigt beslut väntas komma senare i veckan.

Vancouver har dragit sig ur, och de amerikanska städerna Las Vegas och Chicago – som också nämnts som favoriter – är ett frågetecken då USA haft rekordhöga siffror i positiva covid-19-fall den senaste veckan.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons