Annons

Marcus – en riktig turgubbe

Dom var på Borås HC–Leksand i går kväll, Marcus "Marre" Hansson och en kompis.
Sport • Publicerad 28 februari 2008
Marcus "Marre" Hansson hockeyspelare och ledare som prickade in 3 matcher i hockeyallsvenskan och vann 237 000 kronor efter att ha satsat 8 kronor.
Marcus "Marre" Hansson hockeyspelare och ledare som prickade in 3 matcher i hockeyallsvenskan och vann 237 000 kronor efter att ha satsat 8 kronor.Foto: PeGe Johansson

Kompisen hade tippat 5–3 seger för BHC och han vann runt 2 500 kronor.

Marcus Hansson hade tippat 5–2 till HC men också satsat 8 kronor på "Bomben" att tippa 3 slutresultat i hockeyallsvenskan.

Annons

När han kom hem och kontrollerade sin kupong på Svenska Spel trodde han inte sina ögon, han hade vunnit 237 235 kronor.

Nyköping-Bofors 5–1, Sundsvall–AIK 2-3 och Västerås–Björklöven 0–3, så hade Marcus Hansson markerat på sin mail till Svenska Spel.

– Jag fattade ingenting, ropade på dottern Isa som fick kontrollera resultaten framför datorn, vi kallade på mamma Jenny, tillsammans trodde vi det var 23 700 kronor i vinst, fantastiskt bra.

Men så upptäckte vi, det är ju 237 235 kronor. Vi fattade ingenting, inte innan det kom ett mail från Svenska Spel med ett Grattis! säger Marcus "Marre" Hansson.

Före detta pojklagsspelare i Borås HC, sen spel i Fotskäl, idag i Borås Nights, gamla avdankade spelare och några juniorer i BHC,som spelar för nöjes skull. Men han hjälper också klubbchefen i BHC Ulf Johansson med träningen av BHC:s damlag.

– Vi har 3 barn, jobbat hårt att renoverat ett stort hus, det har varit en jobbig tid. Dessutom håller jag nu på att komma tillbaka efter en sjukdom.

Så vinsten kommer mycket lämpligt, jag har inte fattat det än att vi vunnit så mycket pengar. Barnen kommer att få en del, sen blir det också en resa med hela familjen.

Men han är lite av en mästertippare, på tre månader har han tre gånger vunnit på "Bomben". Först 8 500, sen 7 100 och så igår 237 235 kronor.

PeGe Johansson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons