Annons

Lukaku tillbaka: "Har bett om ursäkt"

Anfallsstjärnan Romelu Lukaku är tillbaka i Chelseas trupp efter att han i en uppmärksammad tv-intervju förklarat att han inte trivdes i Londonklubben.
Fotboll • Publicerad 4 januari 2022
Chelseastjärnan Romelu Lukaku är tillbaka i träning efter att ha bett tränaren Thomas Tuchel om ursäkt.
Chelseastjärnan Romelu Lukaku är tillbaka i träning efter att ha bett tränaren Thomas Tuchel om ursäkt.Foto: Alastair Grant/AP/TT

"Jag är ledsen för upprördheten som jag orsakade. Ni vet vilket band jag har till den här klubben sedan mina tonår, så jag förstår helt att ni är upprörda. Nu är det upp till mig att återvinna ert förtroende och jag kommer att göra mitt bästa för att visa hängivenhet varje dag på träningsanläggningen och se till att vi vinner matcherna", säger Lukaku i en videoinspelning

"Jag har bett om ursäkt till managern, till mina lagkamrater och styrelsen. Jag vill gå vidare från det här och se till att vi börjar vinna fotbollsmatcher och att jag presterar på bästa möjliga sätt för laget".

Annons

Tuchel valde att peta den belgiska stjärnan i den gångna helgens toppmöte med Liverpool, 2–2, sedan Lukaku i en tv-intervju med italienska Sky förklarat att han var "missnöjd med sin situation i Chelsea".

Londonklubben betalade i somras runt 1,2 miljarder kronor för att locka Romelu Lukaku till sig från italienska Inter.

Han är aktuell för spel i onsdagskvällens match mot Tottenham i ligacupen i den första semifinalen av två.

– Vi har haft tillräckligt med tid för att rensa luften och gå vidare, säger Tuchel.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons