Annons

Lördagspanelen tycker till

1) Joakim Sjöhage tillbaka – flipp eller flopp?
2) Hur hett är LG Hockey games?
3) Hur många medaljer tar Sverige i skidskytte-VM?
Här är lördagspanelen.
Sport • Publicerad 9 februari 2008

Jonas Larsson – ankare i Borås Basket

1) "Oj, vad svårt. Jag har bara sett honom i ett par matcher med Elfsborg, vilket är för lite för att bilda mig en uppfattning. Men får Sjöhage äntligen förtroende och speltid kan han nog bli en tillgång."

Annons

2) "Trots att jag är idrottsnörd skaffar jag mig inte ledig sofftid framför TV:n för att titta på LG. Jag gillar hockey men säsongen består av för många C-betonade turneringar."

3) "Först och främst ska det bli riktigt roligt att titta på. Skidskytte passar sig väldigt bra i TV. En vild chansning är fyra medaljer, en i herrstafetten, Björn Ferry grejar en själv. Hon, Jonsson, fixar en, medan den sista blir en överraskning, ha, ha."

Emelie Öhrstig – sprintvärldsmästarinna 2005

1) "Flipp. Han är ju en duktig spelare i grunden och om det nu har gått tungt när han har varit iväg i Norge kan det betyda mycket att komma tillbaka till något som känns hemma. Han har alla möjligheter."

2) "Hur är det, är Borås med..?"

3) "Det blir nog flera, jag gissar på fyra individuella och en i stafett. Bergman, Ferry, Olofsson och Helena Jonsson tar var sin medalj, och sedan lyckas man nog också i herrlandslaget."

David Axelsson – BT-sporten

1) "Beror på kommande nyförvärv och forwardskonkurrensen när allsvenskan startar. Har i dagsläget inte tränare Haglunds förtroende och har således mycket att bevisa under kommande två månader."

2) "För spelarna som vill till VM är det hett, knappast för någon annan, möjligen undantaget förbundskapten Bengt-Åke Gustafsson. Han måste trots allt fylla några luckor när NHL-proffsen tackat nej."

3) "Gissar på att Björn Ferry och Anna Carin Olofsson vinner varsin. Plus n i den mixade stafetten. Tre medaljer."

Sport-lördag - listorna

Fördelar med västgötavinter

1) Inga långkalsonger

2) Inga krav i en eventuell Vasaloppsstart

3) Ingen halkrisk

4) Ingen skamkänsla vid tv-sport-tittande

5) Ingen vår kan vara mer välkommen.

Citatet

"Hjärnkirurg är nog ingen idé att satsa på när man är 43. Men det finns lite intressanta idottsinriktade kurser." - Patrik Sjöberg

Utropstecknet

Magsjuk med kräkningar mot Solna, stukad fotled mot Sundsvall och ögonskadad mot Jämtland - ändå står motståndarna ofta hjälplösa i kampen mot BB-amerikanen Ryan McDade. Hjältestatus.

Missa inte

Skidskytte-VM i Östersund är invigt. I helgen börjar allvaret. Till en början: sprint lördag, jaktstart söndag. Har Wolfgang Pichler samlat sina styrkor till stordåd?

Kommentera artikeln

eller

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons