Annons
Karl-Johan Westberg tog SM-brons på skiathlon-loppet under junior-SM i Borås.
Sport • Publicerad 10 mars 2012
Karl-Johan Westberg har nu tagit två brons under JSM.
Karl-Johan Westberg har nu tagit två brons under JSM.Foto: 

BASKET: Mark Basket förlorade (63–71) borta mot Telge. Efter den första perioden ledde Mark med 18–16. Men sedan tog Telge hand om poänggörandet och gick upp till 36–31 i halvtid. Trots en bra match av Markstjärnan Ashley Key, 21 poäng och åtta returer, höll Telge undan och vann.

BORDTENNIS: Sjömarken är klart för kvartsfinal i damernas elitserie. I seriens två sista matcher föll laget först mot Ängby (6–0), men sedan blev det vinst mot Taberg med 6–3.

Annons

BROTTNING: Hässlehus IK fick sin första guldmedalj i Brazilian Jiu-Jutsi som pågår i Stockholm. Nasri Poteh vann i sin debut för HIK, detta i en stortävling med deltagare från Europa. Nordic BJJ Open Championship 2012 är en tävling som är helt ny i Sverige. I Nasris klass deltog 16 brottare. Han skall även delta i den öppna klassen i morgon.

SKIDOR: Junior-SM avgörs just nu i Borås. I dagens skiathlon tog hemmaåkaren Karl-Johan Westberg ett nytt brons – hans andra under mästerskapet. "Det var ganska högt tempo hela tiden. Jag är nöjd med ett till brons", sa Westberg direkt efter H19-20-loppet. Madeleine Thorn kom fyra och Maja Falk femma i damernas D19-20-klass.

Oskar Pålsson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons