Annons

Lördagens sport i korthet

Dalsjöfors behöll sin serieledning genom 2–1 borta mot Falkenberg och Tygrikets innebandyherrar skrällde direkt i premiären mot storfavoriterna Westervik.
Sport • Publicerad 25 september 2010

FOTBOLL : Dalsjöfors Jessica Jansson frälste sitt lag i den 85:e matchminuten genom att göra 2–1 och stänga matchen. Målet var Janssons elfte för året och nu har Dalsjöfors det i egna händer med tre matcher kvar.

FOTBOLL : Annelund säkrade till sist nytt kontrakt i division II genom seger på hemmaplan mot Karlskoga med 3–1. Segern var Annelunds första på nio matcher, men kom alltså i grevens tid.

Annons

FOTBOLL : Ulricehamns IFK slog Ulvåker med 3–1 och säkrade sitt kontrakt för division III–spel även nästa säsong. Värre gick det för de lokala seriekonkurrenterna Bollebygd och Skene som förlorade med ohyggliga 0–10 mot Tibro respektive 1–5 mot Mariestad.

INNEBANDY : Tygrikets herrar inledde sin säsong i division I på allra bästa sätt. Seriefavoriten Westervik kom på besök till Öxabäck, men några premiärnerver syntes inte till då Tygriket vann med 7–5 efter en färgsprakande och jämn match där skyttekungen Fredrik Johansson kunde avgöra först med fyra sekunder kvar i öppen kasse.

Karl Åkerström
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons