Annons

London Olympia ställer in hästshowen

Ridsport • Publicerad 14 september 2020
Peder Fredricson har tävlat åtskilliga gånger i Londons internationella hästshow. Nu har årets tävlingar i december ställts in. Arkivbild.
Peder Fredricson har tävlat åtskilliga gånger i Londons internationella hästshow. Nu har årets tävlingar i december ställts in. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En efter en ställer ridsportens inomhustävlingar in på grund av coronapandemin. Senast att kasta in handduken är Londons årliga internationella hästshow i arenan Olympia.

Arrangören skriver i ett pressmeddelande att man de senaste månaderna tittat på flera olika alternativ för att genomföra tävlingarna, men att man nu har gett upp och ställer in för första gången.

Showen har arrangerats varje år sedan 1972 och på senare år har de svenska landslagsryttarna Peder Fredricson och Malin Baryard Johnsson varit flitigt återkommande deltagare. Såväl världscupen i hoppning som dressyr brukar avgöras strax före jul i London. Arrangörerna siktar på att återkomma 15–20 december 2021.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons