Annons

Landslagsstjärnan skadad: "Jävla piss"

Handbollslandslagets unga stjärna Eric Johansson har spelat klart för säsongen. 22-åringen har brutit två ben i vänsterhanden, skriver Aftonbladet.
Handboll • Publicerad 9 maj 2023
Eric Johansson missar resten av säsongen. Arkivbild.
Eric Johansson missar resten av säsongen. Arkivbild.Foto: Adam Ihse/TT

– Det är sjukt tråkigt att missa slutspurten i ligan och Champions League. Jävla piss, säger Kielspelaren till tidningen.

Johansson, som har haft en väldigt lyckad debutsäsong i den tyska storklubben, skadade sig i söndagens ligamatch mot Hannover och måste opereras. I vintras var den otursförföljde svensken borta i sex veckor efter en skada i högerhanden, men då hann han tillbaka för att spela hemma-VM med Sverige. Där fick vänsternian också sitt stora genombrott i Blågult.

Johanssons Kiel leder Bundesliga och möter på onsdagen Paris Saint-Germain i den första av två Champions League-kvartsfinaler.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons