Annons

Kryss på Trollevi

Publicerad 22 maj 2015

Sparsör–Sandared/Sjömarken 1-1 (1–1)

Mål: 0–1 Chris Hunt (18), 1–1 Gabriel Hellqvist (34)

Annons

Bästa spelare, Sparsör: Gabriel Hellqvist, Sandared/Sjömarken: Simon Cronehag

Kommentar:

Sandared/Sjömarken öppnade starkast, skapade en hel del chanser och tog också ledningen rättvist i början av första halvlek. Men hemmalaget kvitterade och gav liv i matchen. Efter paus böljade det fram och tillbaka och det kunde ha slutat lite hur som helst. Men det blev delad pott mellan lagen.

– Det kändes väl sådär, vi ville ta tre poäng. Men ändå skönt att få med sig en pinne sett till vår säsongsinledning, sade Staffan Torstensson, tränare i Sandared/Sjömarken.

Säven/Hol gav bort poängen

Säven/Hol–Främmestad 2-5 (0–4)

Mål, Säven/Hol: Henrik Olsson, Martin Andersson

Bästa spelare, Säven/Hol: Martin Andersson

Kommentar:

Främmestad öppnade målskyttet redan efter fyra minuter. De fick ett friläge och rundade hemmalagets målvakt. Sedan rullade det bara på. Det var jämnt på planen, men Säven/Hol slarvade vid många tillfällen och det utnyttjade bortalaget till fullo.

– Vi måste spela enklare och inte spela så omständigt. Det borde full fart framåt istället för att vända bakåt så ofta. Vi gjorde en katastrofal första halvlek, men efter paus ryckte vi ändå upp oss, sade Gerhard Olsson, lagledare i Säven/Hol.

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons