Krasniqi förlänger med Norrby

FOTBOLL Artikeln publicerades
Foto:Jan Pettersson

Norrby har säkrat ytterligare en spelare till nästa säsong. Shkelqim Krasniqi har skrivit på för två nya år.

– Det var här jag började spela fotboll en gång i tiden så det kommer bli väldigt kul att få spela med Norrby i Superettan, säger Krasniqi till Norrbys hemsida.

Norrbys trupp till nästa säsong börjar ta form allt mer. Den egna produkten Shkelqim Krasniqi är nästa spelare att skriva på för klubben.

– Jag ser fram emot att hjälpa laget så mycket jag kan för att vi ska göra en bra säsong. Man vill bara att det ska dra i gång nu, jag är riktigt taggad. Det gäller att vi krämar ur allt vad vi har och har kvar den fina mentaliteten som vi hade förra säsongen. Gör vi det så tror jag att vi grejar nytt kontrakt och gör en riktigt bra säsong, säger han till Norrbys hemsida.

John Östby, klubbchef i Norrby, är nöjd med att ha förlängt med Krasniqi.

– Shkelqim kom tillbaka till oss i somras och visade att han är riktigt hungrig att visa vad han kan. Han är en av alla Norrbytalanger som testat vingarna i andra klubbar, men nu har han hittat hem. Jag är säker på att Shkelqim kommer att fortsätta utveckla sina offensiva kvaliteter tillsammans med vår assisterande tränare Fredrik "Bella" Berglund, säger han till hemsidan.