Annons

Kindföraren: "En skithelg"

Kartläsaren Bo Holmstrand slutade på tredje plats i klassen otrimmat 4WD.
Sport • Publicerad 13 februari 2011
Foto: Emil Björklund

Holmstrand, som åker med Joakim Nyman, kände blandade känslor efter målgången.

– Lite surt att missa andraplatsen, men på det stora hela är jag nöjd.

Annons

Inför gårdagen låg Joakim Nyman och Bo Holmstrand på andra plats i klassen otrimmat 4WD där de tävlar med sin Mitsubishi EVO X.

– Det hade börjat väldigt bra under fredagen och målsättningen var att hålla den tredjeplacerade föraren bakom oss. Framåt blickade vi inte särskilt mycket eftersom han som ledde var ganska överlägsen och det fanns inte mycket att göra åt det, berättar Holmstrand.

Nyman/Holmstrand lyckades dock inte hålla Jimmy Joge och kartläsaren John Stigh bakom sig under hela dagen. Under den sista sträckan gjorde Joge en jätteinsats och kunde till slut ta över andraplatsen, med marginalen sex sekunder.

– Det var lite tungt direkt efter målgången, men när det fick sjunka in så var man ändå nöjd med tredjeplatsen, och det var kul att vara tillbaka med ”Jocke” och tävla, säger Holmstrand.

Simon Leppämäki
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons