Nya mål av stekhete Isak

Fotboll • Publicerad 7 februari 2021
Alexander Isak hittar målet på nytt för Real Sociedad. Arkivbild
Alexander Isak hittar målet på nytt för Real Sociedad. ArkivbildFoto: Jose Breton/AP/TT

Landslagsanfallaren Alexander Isak hade en riktigt bra dag på jobbet.

Igen.

Real Sociedad körde över Cadiz i spanska ligan med 4–1– och Isak gjorde två av målen.

Isak slog till två gånger inom loppet av fem minuter i andra halvlek. Därmed blev han matchens andre tvåmålsskytt. Mikel Oyarzabal förde Sociedad till 2–0 i första halvlek.

Nu har den formstarke svensken gjort mål i fyra matcher i rad och och är uppe på åtta ligamål den här säsongen.

Med en dryg kvart kvar att spela byttes Alexander Isak ut.

Real Sociedad ligger på sjätte plats i La Liga.