Inter supercupmästare efter sent avgörande

Fotboll • Publicerad 12 januari 2022
Alexis Sánchez satte det avgörande målet för Inter.
Alexis Sánchez satte det avgörande målet för Inter.Foto: Luca Bruno/AP/TT

Inter är mästare i den italienska supercupen. Efter förlängningsdrama kunde Alexis Sánchez skjuta hem titeln till Milano.

Weston McKennie gav Juventus ledningen efter 25 spelade minuter när han nickade in Álvaro Moratas inlägg.

Tio minuter senare fick dock Inter ett gyllene tillfälle att kvittera. Lautaro Martínez var säker från straffpunkten och satte 1–1 i det högra krysset.

Fler mål blev det inte under ordinarie tid, och många hade nog räknat med att matchen skulle gå till straffar. Men när klockan stod på 120 +1 skickade Alexis Sánchez in segermålet till Inter på en retur.