Annons

”Inte riktigt hjärtat i halsgropen”

Publicerad 2 juli 2019

BT-fyran, herr

Kronäng–IFK Trollhättan 3–1 (1–0)

Annons

Mål: 1–0 Andreas Hjalmarsson (40), 2–0 Tobias Engström (67), 3–0 Rares-Cristian Bota (75), 3–1 Josef Daoud (83).

Kronäng tog emot ett starkt och fysiskt IFK Trollhättan under tisdagskvällen. Hemmalaget var dock förberedda på detta och lyckades bidra med en komfortabel 3–1-seger. Enligt Rares-Cristian Bota, tränare i Kronäng, så var det ett rättvist resultat.

– Vi lyckades komma ut på kanterna mycket och fick då ett spelmässigt övertag. Den första halvleken var jämn, men sedan tog vi över matchen. De hade ett bra läge att gör 1–1, men när vi gjorde tvåan så kändes det som att vi skulle vinna. Det var inte riktigt hjärtat i halsgropen det sista, menar Bota.

Det ser nu relativt ljust ut för Kronäng att på allvar kunna haka på i toppstriden, då de endast ligger fyra poäng bakom serieledarna Sandared.

– Det var gött att avsluta våren med en seger. Jag hoppas nu att vi kommer gå en positiv höst till mötes, avslutar Bota belåtet.

Tobias Engström 3

Andreas Hjalmarsson 2

David Hansson 1

Andreas PetterssonSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons