Lyckat inhopp av Kulusevski i Juventus seger

Fotboll • Publicerad 6 februari 2021
Cristiano Ronaldo visade Juventus vägen fram till tre poäng mot Roma.
Cristiano Ronaldo visade Juventus vägen fram till tre poäng mot Roma.Foto: Marco Alpozzi/AP/TT

Cristiano Ronaldo gjorde det han är allra bäst på –att trycka in bollar i motståndarmålet.

Det visade Juventus vägen till 2–0-segern hemma mot Roma.

Redan efter 13 minuter skickade Ronaldo in 1–0. Ett självmål med 20 minuter kvar avgjorde matchen – och nyligen inbytte svenske landslagsanfallaren Dejan Kulusevski var i allra högsta grad inblandad.

Hans inspel var på väg mot frie Ronaldo när en försvarare stötte in bollen i eget mål.

I och med segern klev Juventus förbi just Roma och ligger trea, fem poäng bakom ledande Inter.