Annons

Ingen Zlatan i Milan – uppges småskadad

Fotboll • Publicerad 12 september 2020
Zlatan Ibrahimovic är småskadad, men ska vara redo för spel i Milans Europa League-match mot Shamrock på torsdag. Arkivbild.
Zlatan Ibrahimovic är småskadad, men ska vara redo för spel i Milans Europa League-match mot Shamrock på torsdag. Arkivbild.Foto: Spada/LaPresse/AP/TT

Zlatan Ibrahimovic fanns inte med när Milan träningsspelade mot Brescia på lördagen. Svensken är skadad, men det tycks inte vara mer än en blessyr. Tidningen La Gazzetta dello Sport skriver att 38-åringen har gjort illa högerbenet, men att det inte är värre än att han ska kunna vara med i lagets Europa League-match borta mot irländska Shamrock Rovers på torsdag.

Matchen mot Shamrock blir Milans tävlingspremiär den här säsongen. Ligasäsongen inleds den 21 september hemma mot Bologna.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons