Två räddade straffar, en spelare utvisad efter femton minuter och en mängd gula kort.
Publicerad 6 maj 2016

Matchen IFK Örby–Dardania hade det mesta.

Med en man mindre kunde inte Dardania stå emot hemmlaget. Men det dröjde tills den 60:e minuten innan 2–0 målet och man kunde slappna av på riktigt. Målet gjordes av Max Emring, född -00, som gjorde mål på sin första touch i matchen. Han hann även med en assist innan matchen var slut.

– Det blev en match med många pauser då det var mycket varningar. Men vi höll oss kalla, och det kunde blivit ännu fler mål. Vi missade till exempel två straffar, sa IFK Örbys lagkapten Oscar Ryberg.

IFK Örby–Dardania 5–0

Mål: 1–0 Emil Klasson (25), 2–0 Max Emring (60), 3–0 Oscar Ryberg (70), 4–0 Oscar Ryberg (72), 5–0 Adam Eriksson (77)

Bästa spelare, IFK Örby: Alexander Gadzur, Dardania: Ali Jashari