Annons

Hansson och Olsson gör comeback

Svensson, Bajrami och Wiland finns med i truppen till mötet med Holland. Petter Hansson och Jonas Olsson gör comeback.
Sport • Publicerad 28 september 2010

Till bortamatchen i Amsterdam är mittbacken Olof Mellberg avstängd efter sin utvisning i samband med matchen mot San Marino, vilket gör att Hansson och Olsson nu gör comeback i landslaget. I övrigt var det inga överraskningar i truppen.

– Självklart skulle jag velat ha Olof med i den här matchen. Han är ju den som kanske har mest erfarenhet av sådana här matcher, sade förbundskaptenen Erik Hamrén på presskonferensen.

Annons

Om de tilltänkta ersättarna, Jonas Olsson, West Bromwich och Petter Hansson, sade Hamrén:

– Jonas gör det riktigt bra i Premier league mot tufft motstånd. Petter är en klippa i Monaco. Han spelade inte senast men det var uppgjort med tränaren för att man ska gå runt på sina spelare. Petter har en riktig erfarenhet av sådana här matcher som Jonas Olsson och Andreas Granqvist inte har.

Landslagstruppen till Holland

Målvakter: Andreas Isaksson, PSV Eindhoven, Johan Wiland, FC Köpenhamn.

Försvarare: Andreas Granqvist, Groningen, Petter Hansson, Monaco, Mikael Lustig, Rosenborg, Daniel Majstorovic, Celtic, Jonas Olsson, West Bromwich, Behrang Safari, Basel, Oscar Wendt, FC Köpenhamn, Emir Bajrami, Twente.

Mittfältare/anfallare: Marcus Berg, PSV Eindhoven, Johan Elmander, Bolton, Tobias Hysén, IFK Göteborg, Zlatan Ibrahimovic, Milan, Kim Källström, Lyon, Sebastian Larsson, Birmingham, Anders Svensson, Elfsborg, Ola Toivonen, PSV Eindhoven, Pontus Wernbloom, Alkmaar, Christian Wilhelmsson, Al Hilal.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons