Annons

Han hoppas på stor publik trots EM-miss

Chansen till en EM-biljett försvann i söndags.
Sport • Publicerad 27 augusti 2014
Foto: Anton Hedberg

Sveriges förbundskapten Vedran Bosnic hoppas ändå att många sjuhäringar ser kvällens kvalmatch mot Slovakien.

Bosnic säger att kvällens match i Boråshallen är viktig ur flera aspekter.

Annons

– Man måste kunna studsa tillbaka snabbt efter en förlust, sådant bär man med sig. Sedan ska det bli intressant att se vilka som kliver fram och tar för sig när vi har skador som eventuellt stoppar några spelare från spel, säger Bosnic till BT.

Vilka saknas utöver Borås Baskets Christian Maråker?

– Tobbe Borg lär inte kunna spela. Det kan vara ytterligare någon som saknas, men det vet vi först under förmiddagen, så det är dumt att spekulera nu.

Har du något att framföra till de sjuhäringar som är i valet och kvalet kring att komma till Boråshallen och se matchen mot Slovakien?

– Jag hoppas verkligen att de kommer och supportar oss lika bra som i söndags mot Rumänien. Då var det fantastiskt bra stundtals och det hoppas jag att det blir igen. Det skulle betyda mycket för mig, spelarna och svensk basket i stort. Borås är en väldigt fin basketstad och jag hoppas att vi kan ge tillbaka i form av väldigt bra spel, till de som kommer dit.

Kvällens match i Boråshallen startar klockan 19.

Niclas Liljenby
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons