Annons

Hammarbyback klar för norsk klubb

David Fällman har gjort sitt i Hammarby.
Mittbacken lämnar Stockholmsklubben för spel i norska Aalesund.
"Det känns vemodigt att lämna", säger han till Hammarbys hemsida.
Fotboll • Publicerad 15 februari 2021
David Fällman. Arkivbild.
David Fällman. Arkivbild.Foto: Stina Stjernkvist/TT

Efter tre säsonger och 70 allsvenska matcher står det nu klart att David Fällman inte fortsätter i Hammarby.

Hammarby är formellt överens med Aalesund om en övergång, och Fällman är muntligt överens med norska klubben om ett treårsavtal. Men med anledning av coronapandemin har Fällman inte kunnat ta sig till Norge för att skriva på kontraktet.

Annons

"Det är alltid tufft att skiljas från en bra person och bra spelare. När David kom hit för tre år sedan utgjorde han, tillsammans med Nikola Djurdjic, katalysatorn för Hammarbys nästa steg. David har varit oerhört viktig för oss både på och utanför planen", säger Hammarbys sportchef Jesper Jansson till klubbens hemsida.

David Fällman:

"Det känns vemodigt att lämna. Hammarby har blivit en stor, stor del av den jag är i dag, och jag hade aldrig kunnat föreställa mig att man kunde få så starka känslor för en klubb som jag har fått", säger Fällman.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons