Annons

Hallå där Fredrik Berglund

Hallå där?
Sport • Publicerad 8 juli 2008

?Fredrik Berglund som har gjort flera säsonger i Danmark och även spelade i Köpenhamn 2006/2007.

Hur var det att lira i FCK?

Annons

– Jäkligt roligt och stort. De har en grym publik och att få spela inför 25 000 i nästan varje hemmamatch var fantastiskt.

Vad är skillnaderna mellan Elfsborg och Köpenhamn?

– Allting är större där nere. Draget kring klubben är enormt och det är en annan typ av press på spelarna. I själva laget är det ändå inte så stor skillnad. Det är riktigt go’ sammanhållning – precis som vi har här.

Överraskad av att de är ute efter Anders?

– Nej, inte alls. Det är Nordens största klubb och och de letar också alltid efter de bästa spelarna i Norden. Anders är ju definitivt en av dem.

Hur ser du på en eventuell förlust av honom?

– Han är ju vår bäste spelares så givetvis skulle det vara tungt. Speciellt nu när vi är med i toppen av Allsvenskan och spelar i Europa.

Vad tror du lockar i Danmark förutom pengarna?

– Det är ju inte långt ifrån Sverige och kulturen är i stort sett densamma. På så sätt är det lättare att lyckas om man har den tryggheten.

Jonas Ekelund

Jonas Ekelund
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons