Annons

Hallå där...

? Johan Wiland, Elfsborgsmålvakt som klockan 07.10 lyfter mot USA för en vinterturné med landslaget. Match på konstgräs mot Costa Rica på söndag och sedan mot USA den 19:e. Hur går tankarna?
Sport • Publicerad 8 januari 2008

– Att det ska bli skönt att komma iväg lite nu. Jag har varit hemma på semestern och tagit det lugnt. Därför är det inspirerande att komma till nya ställen. Jag har aldrig varit i Costa Rica och inte i USA heller. Jag har packat ner sololjan.

Konstigt att åka i väg och spela på konstgräs?

Annons

– Ja, det är klart. Men det är säkert bättre gräs än det vi har på arenan.

Hur ser du på chanserna till spel?

– Det är ju bara jag och Rami (Shaaban) som är målvakter. Därför tror jag att det kan bli en hel del speltid. Jag kan tänka mig att vi spelar varsin match.

Mycket spekulationer har det varit i vinter. Nu värvade Cluj Rosenborgs Lars Hirschfeld till slut. Besviken?

– Det är klart att det hade varit kul att få chansen. Men samtidigt är det skönt att man vet var man ska spela nästa säsong. Jag vet att det stod mellan mig och Hirschfeld men han blev ledig eftersom Rosenborg värvade en ny målvakt. Men nu är det över i alla fall.

Victor Fridén
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons