Annons

Hadzikadunic klar för Malmö FF

Dennis Hadzikadunic återvänder till Malmö FF.
Mittbacken har skrivit på ett lån som sträcker sig året ut.
”Malmö är min stad, jag älskar Malmö och Malmö FF”, säger han.
Fotboll • Publicerad 11 mars 2022
Dennis Hadzikadunic är nöjd över att få återvända till Malmö FF.
Dennis Hadzikadunic är nöjd över att få återvända till Malmö FF.Foto: Johan Nilsson/TT

23-åringen lämnade Malmö FF för ryska Rostov sommaren 2018 och det är just den ryska klubben som han nu ansluter från på lån.

”Varje gång jag landar och tar tåget över bron är det en obeskrivlig känsla. Malmö är min stad. Jag älskar Malmö och Malmö FF. Det är laget som fostrat mig”, säger han i ett pressmeddelande.

Annons

”Det har varit lärorikt att känna på nivån utomlands. Den lärdomen tar jag med mig vart jag än går. Jag hoppas kunna bidra till att vi vinner mästerskap och tar oss ut i Europa”.

MFF:s sportchef Andreas Georgson:

”Vi har hållit kontakten med Dennis under åren och det känns bra att vi har kunnat hämta hem honom nu. Främst för att kunna hjälpa honom personligen under de här osäkra omständigheterna men givetvis också för att vi förstärker truppen med en skicklig spelare”.

Nyligen meddelade Fifa att utländska spelare kan lämna ryska och ukrainska fotbollsklubbar. Spelarnas kontrakt har upphört tillfälligt och de har nu fram till 7 april på sig att skriva kontrakt med sina tillfälliga klubbar, innan de efter 30 juni åter är kontrakterade av sin ryska eller ukrainska klubb.

I Hadzikadunics fall blir vistelsen alltså längre än så, då låneavtalet är skrivet året ut. Mittbackens nuvarande avtal med Rostov sträcker sig till sommaren 2023.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons